NORSEP får storstilt besøk!

Stortingets næringskomité gjør seg kjent med næringslivet i Telemark og NORSEP er ett av stoppene på Herøya ved dette besøket.

Herøya Industripark skriver på sine nettsider:

Hvordan være et godt vertskap for industri? Dette temaet var innledningen på dagens besøk av Stortingets næringskomité, som startet i Herøya Industripark.

Fylkesmannen i Vestfold og Telemark har vært koordinator og ansvarlig for programmet, som speiler noe av mangfoldet i fylket, fra industri og teknologi – til reiseliv og fruktdyrking. På Herøya var det lagt opp til ulike presentasjoner samt besøk hos Norseps behandlingsanlegg  for flygeaske som ligger i Herøya Forskningspark.

– Vi ser nå et stort oppsving i Grenland, med vekst og utvikling i etablerte industrivirksomheter, tilvekst av nye virksomheter, ny jernbanetrasé, utbygging av E18 og forbedringer gjennom Bypakke Grenland, innledet ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss.

Deretter presenterte forretningsutvikler i Herøya Industripark AS, Gard Madsen, industriparken; med kort historikk, status i dag og ikke minst spennende utviklingsmuligheter framover. LES HELE ARTIKKELEN HER!